Back to Kompasiana
Artikel

Bahasa

Pidato Bahasa Jawa

OPINI | 21 January 2013 | 06:37 Dibaca: 2836   Komentar: 0   1

Assalamu’alaikum wr.wb.

Bapak kepala sekolah SMP 18 semarang ingkang kula hurmat, bapak ibu komite ingkang kula mulyaken,bapak ibu guru saha karyawan ingkang pantes suhudarsono.ingkang kula trenggani kang raka kelas 9 lan kanca-kanca kelas 8.

Kula wakil saking kelas 8 ing kaludangan menika mangga kula lanpanjenengan ngaturaken puja puji syukur dumateng gusti allah swt.kula lan panjenengansaget makempal ing acara perpisahan kelas 9 ikipara rawuh ingkang minulya.

Kula minangka wakil kelas 8 nyuwun pangapunten mmbok bilih kula sakane anggenipun srawing ing SMP 18 semarang menika kurang nganggeni suba sita

Para rawuh ingkang minulya, kula minangka bimbinganipun kelas 9 tepa tuladhapun ingkang dadosaken kelas 8 dados sae, pararauh ingkang minulya menawacekap semanten atur kula mbok bilih enten klenta klentunipun atur kula nyuwun pangapunten ingkang kathah.

Wassalamu’alaikum wr.wb.

Tags:

 
Kompasiana adalah Media Warga. Setiap berita/opini di Kompasiana menjadi tanggung jawab Penulis.
Siapa yang menilai tulisan ini?
    -
Processing data ..
Tulis Tanggapan Anda
Guest User


HEADLINE ARTICLES

Kampanye Wisata Thailand’s Best …

Olive Bendon | | 28 July 2014 | 16:49

Lebaran di Jerman dengan Salad …

Gitanyali Ratitia | | 29 July 2014 | 16:53

Membuat Hidangan Lebaran di Moskow (Jika …

Lidia Putri | | 28 July 2014 | 17:08

Visa on Arrival Turki Dihapus? …

Sifa Sanjurio | | 29 July 2014 | 06:03

Memilih Tempat yang Patut di Kunjungi, Serta …

Tjiptadinata Effend... | | 29 July 2014 | 19:46


Ingin menyampaikan pertanyaan, saran atau keluhan?

Subscribe and Follow Kompasiana: