Back to Kompasiana
Artikel

Bahasa

Pidato Bahasa Jawa

OPINI | 21 January 2013 | 06:37 Dibaca: 2923   Komentar: 0   1

Assalamu’alaikum wr.wb.

Bapak kepala sekolah SMP 18 semarang ingkang kula hurmat, bapak ibu komite ingkang kula mulyaken,bapak ibu guru saha karyawan ingkang pantes suhudarsono.ingkang kula trenggani kang raka kelas 9 lan kanca-kanca kelas 8.

Kula wakil saking kelas 8 ing kaludangan menika mangga kula lanpanjenengan ngaturaken puja puji syukur dumateng gusti allah swt.kula lan panjenengansaget makempal ing acara perpisahan kelas 9 ikipara rawuh ingkang minulya.

Kula minangka wakil kelas 8 nyuwun pangapunten mmbok bilih kula sakane anggenipun srawing ing SMP 18 semarang menika kurang nganggeni suba sita

Para rawuh ingkang minulya, kula minangka bimbinganipun kelas 9 tepa tuladhapun ingkang dadosaken kelas 8 dados sae, pararauh ingkang minulya menawacekap semanten atur kula mbok bilih enten klenta klentunipun atur kula nyuwun pangapunten ingkang kathah.

Wassalamu’alaikum wr.wb.

Tags:

 
Kompasiana adalah Media Warga. Setiap berita/opini di Kompasiana menjadi tanggung jawab Penulis.
Siapa yang menilai tulisan ini?
    -
Processing data ..
Tulis Tanggapan Anda
Guest User


HEADLINE ARTICLES

Apa yang Kau Dapat dari Kompasianival 2014 …

Hendi Setiawan | | 22 November 2014 | 22:39

OS Tizen, Anak Kandung Samsung yang Kian …

Giri Lumakto | | 21 November 2014 | 23:54

Aku dan Kompasianival 2014 …

Seneng Utami | | 22 November 2014 | 02:18

Obama Juara 3 Dunia Berkicau di Jaring …

Abanggeutanyo | | 22 November 2014 | 02:59

Seru! Beraksi bareng Komunitas di …

Kompasiana | | 19 November 2014 | 16:28


TRENDING ARTICLES

Duuuuuh, Jawaban Menteri ini… …

Azis Nizar | 21 November 2014 22:51

Zulkifli Syukur, Siapanya Riedl? …

Fajar Nuryanto | 21 November 2014 22:00

Memotret Wajah Jakarta dengan Lensa Bening …

Tjiptadinata Effend... | 21 November 2014 21:46

Ckck.. Angel Lelga Jadi Wasekjen PPP …

Muslihudin El Hasan... | 21 November 2014 18:13

Tak Berduit, Pemain Bola Indonesia Didepak …

Arief Firhanusa | 21 November 2014 13:06


Subscribe and Follow Kompasiana: