Back to Kompasiana
Artikel

Bahasa

Pidato Bahasa Jawa

OPINI | 21 January 2013 | 06:37 Dibaca: 2901   Komentar: 0   1

Assalamu’alaikum wr.wb.

Bapak kepala sekolah SMP 18 semarang ingkang kula hurmat, bapak ibu komite ingkang kula mulyaken,bapak ibu guru saha karyawan ingkang pantes suhudarsono.ingkang kula trenggani kang raka kelas 9 lan kanca-kanca kelas 8.

Kula wakil saking kelas 8 ing kaludangan menika mangga kula lanpanjenengan ngaturaken puja puji syukur dumateng gusti allah swt.kula lan panjenengansaget makempal ing acara perpisahan kelas 9 ikipara rawuh ingkang minulya.

Kula minangka wakil kelas 8 nyuwun pangapunten mmbok bilih kula sakane anggenipun srawing ing SMP 18 semarang menika kurang nganggeni suba sita

Para rawuh ingkang minulya, kula minangka bimbinganipun kelas 9 tepa tuladhapun ingkang dadosaken kelas 8 dados sae, pararauh ingkang minulya menawacekap semanten atur kula mbok bilih enten klenta klentunipun atur kula nyuwun pangapunten ingkang kathah.

Wassalamu’alaikum wr.wb.

Tags:

 
Kompasiana adalah Media Warga. Setiap berita/opini di Kompasiana menjadi tanggung jawab Penulis.
Siapa yang menilai tulisan ini?
    -
Processing data ..
Tulis Tanggapan Anda
Guest User


HEADLINE ARTICLES

Kalau Bisa Beli, Kenapa Ambil yang Gratis?! …

Tjiptadinata Effend... | | 01 November 2014 | 14:03

Sebagai Tersangka Kasus Pornografi, Akankah …

Gatot Swandito | | 01 November 2014 | 12:06

Danau Toba, Masihkah Destinasi Wisata? …

Mory Yana Gultom | | 01 November 2014 | 10:13

Traveling Sekaligus Mendidik Anak …

Majawati Oen | | 01 November 2014 | 08:40

Ayo Wujudkan Rencana Kegiatan Sosialmu …

Kompasiana | | 31 October 2014 | 10:19


TRENDING ARTICLES

MA si Tukang Sate Ciptakan Rekor Muri …

Ervipi | 9 jam lalu

Jokowi Kelolosan Sudirman Said, Mafia Migas …

Ninoy N Karundeng | 10 jam lalu

Pramono Anung Sindir Koalisi Indonesia Hebat …

Kuki Maruki | 10 jam lalu

Keputusan MK Tentang MD3 Membuat DPR Hancur …

Madeteling | 11 jam lalu

Karena Jokowi, Fadli Zon …

Sahroha Lumbanraja | 12 jam lalu


HIGHLIGHT

Nangkring “Tokoh Bicara”: Bupati …

Kompasiana | 8 jam lalu

Photo-Photo: “Manusia Berebut Makan …

Asep Rizal | 8 jam lalu

Kisruh di DPR: Jangan Hanya Menyalahkan, …

Kawar Brahmana | 8 jam lalu

Saran Prof Yusril Ihza Mahendra Kepada …

Thamrin Dahlan | 8 jam lalu

Korupsi yang Meracuni Indonesia …

Cynthia Yulistin | 8 jam lalu

Subscribe and Follow Kompasiana: